Apolon group

Tvrtka Apolon group d.o.o. djeluje od 2014. godine te je smještena u centralnom dijelu hrvatske obale, u Šibeniku  – lokaciji idealnoj za početak putovanja duž Jadranske obale i otoka.

Zastupnici smo za Italmar brodove te u ponudi imamo Honda i Yamaha motore te samim time nudimo široki raspon kompletno opremljenih i pažljivo odabranih prvoklasnih brodica po vrlo konkurentnim uvjetima te podršku svim našim klijentima kroz sve stadije nabavke i posjedovanja plovila, od narudžbe, opremanja, isporuke do održavanja. Ukoliko želite sigurno ploviti i nesmetano uživati u morskim avanturama naša tvrtka omogućit će vam upravo ono što želite, brod koji odgovara vašim željama i potrebama.


Naša je vizija neprestana i dosljedna nadogradnja na višu razinu stvarajući respektabilnu i pouzdanu kompaniju stalnim usavršavanjem te razvojem individualnih vrijednosti i vještina naših djelatnika.


Vjerujemo da se samo na takav način mogu ostvariti dugoročne suradnje sa svim našim klijentima, krajnjim kupcima, suradnicima i zaposlenicima, kako sadašnjim, tako i budućim.

 

Kao velikim zaljubljenicima u more, Vaše zadovoljstvo naš je uspijeh.

Javite nam se !